Binnenzonwering

Voor de mooiste sfeer in huis werken wij met de hoogwaardige producten van BD line.

Grip fix

De innovatieve oplossing voor montage op glas zonder te schroeven. Alle Grip-fix producten zijn bedienbaar doormiddel van een handgreep. De Grip-fix producten zijn er voor op glas als top-down jaloezie, top-down plissé en als top-down Duette®.

Houten jaloezieën

Creëer de perfecte ambiance in uw huis met een hout of foam jaloezie. Mat, zijdeglans, hoog glans, bamboe en structuur uitvoeringen. Houten jaloezieën zijn een echte sfeermaker. Een extra accent toevoegen aan een houten jaloezie? Dat kan door het toevoegen van sfeervolle ladderbanden op uw houten jaloezie. Foam jaloezieën zijn weer uitermate geschikt voor natte ruimtes en zeer geschikt voor bedrijven vanwege de brandvertragende eigenschap.

Lamellen

Een grote raampartij? Overweeg dan lamellen. Breng daglicht binnen, regel uw privacy en geef uw raam optisch extra lengte. De eigentijdse lamelcollectie biedt u een ruime keuze aan verschillende kwaliteiten stof, aluminium en pvc (kunststof). Verticale lamelgordijnen zijn ook uitermate geschikt voor afwijkende raampartijen. Denk aan ronde ramen, togen en ramen met een schuine kant.

Rolgordijnen

Wilt u rust in uw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een rolgordijn de perfecte oplossing. De zeer uitgebreide rolgordijn collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, screen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van een rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende aluminium onderlijsten en bedieningen in kleur. Daarnaast zijn er ook rolgordijn uitvoeringen speciaal voor draaikiepramen en dakramen.

Plissé / duette

Kiest u voor een plissé of Duette® shades? Dan kiest u voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling komen hier samen. Plissés en Duette® shades zijn functioneel, maar ook zeker sfeervol en decoratief. De stoffen zijn verkrijgbaar in transparant, lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteiten.

Double roller

De populaire double rollers geven u controle over het daglicht. Dit product biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng uw ruimte in de gewenste stemming. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elke gewenste hoogte. U heeft keuze uit een ruim assortiment stoffen, kleuren en dessins en verschillende uitvoeringen. Combineer stijl en functie in één uniek product voor uw raam.

Vouwgordijnen

Op zoek naar warmte en sfeer? Kies dan voor een vouwgordijn. Met de prachtige en luxe stoffen uit onze collectie heeft u een ruime keuze. Een selectie van kleuren en variaties in stofkwaliteiten en transparanties, toepasbaar in alle woonstijlen. De vouwgordijnen zijn voorzien van een soepel kettingsysteem, wat perfect open en dicht gaat. De modellen zijn leverbaar zonder baleinen (landelijk en nonchalant) of met baleinen aan de voor- of achterzijde (modern en strak).

Squid raamfolie

SQUID® is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, die overdag de inkijk belemmert. Het is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, ongeacht de vorm en de grootte.

Level jaloezieën

Creëer ruimte en speel met horizontale lijnen van een aluminium jaloezie. Regel uw privacy met deze stijlvolle raambekleding. Draai aan de tuimelstang voor nog meer controle over de intensiteit en richting van het licht. Geef uw horizontale jaloezie een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Bekijk de uitgebreide aluminium jaloezieën collectie en laat u overtuigen. Welke kleur of lamelbreedte past het beste bij uw interieur?