Luifels

Optimaal genieten van uw terras of balkon. Kies voor een knikarmscherm, markies of uitvalscherm. 

Oliva

De Oliva heeft een uniek design. Als de cassette geheel is gesloten lijkt hij daadwerkelijk op een olijf. Dit stijlvolle scherm is door zijn afstelmechanisme in bijna iedere situatie te plaatsen. De Oliva onderscheidt zich met zijn vele afstelmogelijkheden en het extra grote formaat waarin hij beschikbaar is.

Gota

De Gota is een elegant knikarmscherm waarbij de montagebeugels geheel achter de cassette zijn weggewerkt. De omkasting is er standaard in 6 verschillende kleuren. Naast wandmontage is de Gota ook uitermate geschikt voor plafondmontage bij bijvoorbeeld balkons.

Picca

Dit instapmodel kenmerkt zich door een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Het scherm wordt gemaakt met stevige en duurzame materialen.

Vista Comfort

Dit type uitvalscherm is het instapmodel. Door zijn vormgeving past hij bij vrijwel iedere gevel van uw huis of bedrijf. Door zijn windvaste armen en eventueel elektrische bediening leent hij zich ook goed voor montage op grote hoogte op bijvoorbeeld een balkon. Dit type scherm is leverbaar tot wel 6 meter breed!

Vista Favorite

De vista favorite kenmerkt zich door zijn gesloten cassette. Het doek is dus perfect afgesloten van weersinvloeden of dieren en blijft hierdoor langer mooi. Door de variabele uitvalshoek is hij in vrijwel iedere situatie te plaatsen. Het scherm is elektrisch te bedienen maar kan ook met een draaistang geleverd worden. Nog een voordeel van dit type scherm is dat hij naast 4 standaard kleuren in vrijwel iedere RAL kleur geleverd kan worden.

Houten markiezen

De houten markies is een echte klassieker, pure nostalgie. De houten kappen zijn van het sterke meranti hout en de bovenkap kan tot 5.90 meter uit 1 stuk gemaakt worden. Voor de zijkappen zijn 3 varianten te verkrijgen. Een rechte kap, een golvende kap en een moderne kap. De houten markies wordt standaard geleverd in de RAL kleuren 9010 en 9001. Andere RAL kleuren kunnen tegen meerprijs geleverd worden.

Aluminium markiezen

De aluminium markies is een combinatie tussen de klassieke uitstraling van de traditionele markies en het gemak van de moderne materialen. Door het gebruik van aluminiium is de markies nagenoeg onderhoudsvrij. Bijkomend voordeel is dat de aluminium markies leverbaar is in 6 standaard RAL kleuren. Ook hier geldt dat andere RAL kleuren leverbaar zijn tegen meerprijs.